Actuele producties 

De Betekenis Makers. Een serie met schrijvers, duiders, makers, en doeners. Over het maken van betekenis, het duiden van de samenleving en het zien van nieuwe ontwikkelingen. De serie wordt gemaakt voor YouBeDo

Even Op Adem Komen. Twee keer per week komen Raf Stevens & Ron van Es bij de luisteraars van deze ultra korte podcast langs. Om samen even op adem te komen. Even niets. Even rustig mijmeren over het leven. 

BarmHart - een unieke podcastserie over het thema barmhartigheid in opdracht van Even Anders. Een serie waarin de makers nu eens niet over het thema praten met anderen, maar met hun eigen verhalen komen en luisteraars oproepen dat ook te doen. 

We starten een nieuwe serie 'Zonder Lef Geen Betekenis' in opdracht van Purpose Day. Het zijn allemaal opvallende gesprekken met ondernemers die de moed hebben (gehad) om het anders te doen. Nu met Ann Maes van FLRISH, Guido van Staveren van Moyee Coffee, Dennis Karpes van Just Diggit, Sharida Noormohamed van Lokaal Rotterdam en Wouter Staal van YB. 

Met een prachtig event ging de nieuwe serie die we maakten voor Pieter Simenon van start. Alle aanwezigen kregen een koptelefoon en luisterde naar een speciale aflevering waarin bestuurders, begeleiders en jongeren hun verhalen vertelden. Het was niet alleen muisstil, maar mensen waren ook onder de indruk van al die bijzondere jaren die geweest zijn, en van de verwachting van de komende jaren. 

Raf Stevens trok naar Kenia voor een fantastische serie over de Local Hero's daar. 

In de podcastserie De TussenRuimte spraken we met 12 mensen die allemaal een bepaalde kijk hebben op deze tussenruimte, de plek waar we nu zijn.

Gekeken wordt vanuit onderwerpen als wetenschap, ecologie, onderwijs, maatschappij, gezondheidszorg, economie, arbeid en ondernemerschap.  

De 7 Vragen

Hoe ervaar jij stilte? Wat vertelt compassie jou? Wat laat je na voor je achterkleinkinderen? Welke sporen die jij hebt afgelegd laten jouw verhaal zien? Welke momenten gaven jou je intense blijdschap (terug)? Welk vraagteken zal er misschien bij jouw verhaal gezet worden aan het eind? Waar wil je opnieuw geboren worden?


Het Innerlijk Behang

Een serie podcasts van 8 afleveringen waar je samen met de makers een schilderij, foto of tekening induikt. Verhalen, gedichten, muziek, interviews, alles komt voorbij.

Thomas Moran, Mark Rothko, James Ensor,  Giovanni Bragolin, Shaun Tan, Frank Bowling, Stephan Vanfleteren en Grayson Perry.