Concepten

We geloven dat iedereen een verhaal heeft.
Ieder bedrijf, iedere organisatie, iedere leider, iedere medewerker, iedere mens.
Soms komt het verhaal spontaan naar boven. Niet te stoppen.
Soms moet het verhaal een beetje geholpen worden om te verschijnen.
Met deze 2 concepten creëren we een goede voedingsbodem zodat ook de diepste verhalen zich veilig voelen om naar boven te komen.

<< CONCEPT 1 >>


Verhalen à gogo


Radio Gaga, je weet wel, dat tv-programma waar een mobiele (opname) studio op locatie gebruikt wordt. 

De ingrediënten van dit concept: 
twee begeleiders die luisteren naar de verhalen van jullie medewerkers en deze capteren in audio-formaat. Een kleine caravan dixit opnamestudio. Een unieke locatie, dichtbij je bedrijf of de plek waar je medewerkers zich bevinden. Daarna worden de verhalen verspreid in je eigen (interne) bedrijfspodcast.

Op maat

Media producties - beeld, geluid en woorden. 

Podcasts, films, blogs, boeken (soms) - alles mag voorbij komen.

<< CONCEPT 2 >>

Er staat een huis

Hier hebben we deze ingrediënten: een huis, twee begeleiders, een plan. En we hebben een avond, een nacht en een ochtend. 

We nodigen je team uit om samen met ons in jullie verhaal te stappen. We gaan letterlijk naar binnen. Een huis in. Binnen de muren van het huis geven we taal aan jullie dilemma’s, jullie verlangen, jullie stip op de horizon.


Resultaat:

In deze gemoedelijke ‘het huis’ setting realiseer je (1) een diepere teamverbinding en (2) maak je moeilijke thema’s makkelijker bespreekbaar. Deze setting is ook het kader om (3) audio-opnames te maken. De verhalen verwerken we daarna in een (interne) audioreeks.