In De Grot

Raf Stevens neemt mensen de grot in. Zijn grot, zijn plek waar het stil is. Niet om er dan te blijven trouwens. Luister naar de intieme gesprekken die daar ontstonden.

Podcasts zijn meestal opgenomen gesprekken. Maar die lijken dan eigenlijk op een radio uitzending. Daarmee ontneem je het medium de kans om er iets aan toe te voegen. Een landschap, een vergezicht, een audiotrack om die gesprekken als het ware op te liften naar een ander niveau van beleven. Dat is wat wij doen met Achter de Maan. Elk gesprek een meerwaarde geven. Zodat elk gesprek ook lang blijft hangen in ieders herinnering. 

Barm Hart

BarmHart is een unieke podcastserie over het thema barmhartigheid in opdracht van Even Anders. Een serie waarin de makers nu eens niet over het thema praten met anderen, maar met hun eigen verhalen komen en luisteraars oproepen dat ook te doen.

Bedoeling is dat reacties verzameld worden op een aparte landingspagina en verwerkt worden in de vervolgreeks. Er wordt ook gekeken om luisteraars bij elkaar te brengen - in samenwerking - om verder in deep dive gesprekken te kijken waar het thema barmhartigheid hun werk raakt. 

'Jullie gesprek daarover zet mij aan tot nadenken over de woorden, de inhoud. Het roept herinneringen op bij jullie en bij mij als luisteraar.'

De Betekenis Makers

Een serie met schrijvers, duiders, makers, en doeners. Over het maken van betekenis, het duiden van de samenleving en het zien van nieuwe ontwikkelingen. De serie wordt gemaakt voor YouBeDo. Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer. 

Zonder Lef Geen Betekenis

Een podcast serie van Ralph Zebregs en Ron van Es waarin ondernemers aan het woord komen die ├ęchte verandering willen. Zowel met hun product als met de manier waarop zij hun product maken en in de markt zetten.