Met Achter de Maan Media willen we geen verslagleggers zijn, wij creƫren ons verslag. Wij willen geen achter-de-microfoon vragenstellers zijn, je hoort ons met onze vragen. We willen niet naar de mond schrijven van anderen, je leest tussen onze woorden dat grotere verhaal waar we zo in geloven.

Want juist nu willen we de stap naar voren maken - met onze wijsheid, onze zienswijze, met onze kwetsbaarheid, met onze creativiteit. Zichtbaar raken we ondersteboven van deze wereld. Hoorbaar hoor je onze zuchten over sommige onzinnigheid. Voelbaar krijg je onze emotie mee.

Achter de Maan Media, dat is Ron van Es en Raf Stevens. Samen meer dan 60 jaar ervaring. Daar schrikken we zelf een beetje van.


Ervaring in het bedrijfsleven. Ervaring ook met coaching en het faciliteren van groepen. Al veel verhalen mogen optekenen, van leiders, ondernemers en mensen zoals jij en ik. Met beeld, geluid en woorden. Veel ervaring dus maar ook veel goesting. Goesting om unieke producties te maken met een ziel.

De Makers

Raf Stevens

Verhalensmid, podcastmaker, coach, spreker, founder van Expeditie Leiderschap


Ron van Es

Schrijver, dichter, filmmaker, spreker, psychosyntheticus, coach, founder van School for Purpose Leadership.

We begeleiden mensen en organisaties om hun authentieke verhaal tot leven te laten komen. Om het een stem te geven. Om hun unieke geluid te laten resoneren. 


Podcast producties
Concept I Story I Opname I Productie I Publicatie