Voorbij de Vergadertafel

Jo De Wolf, ceo van Montea, nodigde een aantal inspirerende mensen uit en ging wandelen om hen te spreken over hun passies en overtuigingen. Die gesprekken, van mens tot mens, wilde hij delen en leidden tot deze mooie Montea podcastreeks.

Jo De Wolf gaat op stap met Antoine Geerinckx, stichter en zaakvoerder van Co2Logic.

Jo De Wolf wordt vergezeld door Patricia Laureys, CEO van BRIXadvice. Beluister deze podcast voor een straf gesprek over vrouwelijk leiderschap.

Keep it simple en blijf jezelf," dat is de leuze van Nicolas Bearelle oprichter van Revive. Luister naar een inspirerend gesprek over gedrevenheid en motivatie.

Op het strand van Knokke vertelt Filip Moeykens CEO van Patronale Life NV over zijn maatschappelijk engagement en het belang van vertrouwen. Meer weten over deze standvastige Jerf?

Jo De Wolf ging op wandel met leading lady, Ingrid Ceusters, van het familiebedrijf CEUSTERS. Het werd een gesprek uit het hart over verleden, heden en toekomst. Over familie en over business.

Jo De Wolf ging op wandel met Gert De Mesure, onafhankelijk financieel analist. Een gesprek over ondernemerschap en hoe de financiƫle wereld als rode draad doorheen zijn leven loopt.

Jo De Wolf ging wandelen met Anja Van Mensel, CEO & Head of Content bij Studio 100. Een gesprek over vertrouwen en creativiteit, maar ook over afwijzing. 

Flard

Een flard is een kort audiostukje dat je doelpubliek op een leuke manier laat kennismaken met je podcastreeks.