Voorbij de vergadertafel


Een prachtige reeks voor het bedrijf Montea - met als host de  ceo van het bedrijf, Jo Dewolf. 

Leiderschapsgesprekken waarin authenticiteit de rode draad vormt. Een wandeling, een microfoon en een gesprek voorbij 'de waan van de dag'. 

Een podcast kun je ook maken op locatie. Met al die bijgeluiden en de sfeer van een andere omgeving. Een wandeling door een bos, vanuit een caravan op een parkeerplaats, midden op de velden van een boerderij of tussen de duinen aan het strand. Op locatie, we doen dat graag. Sterker nog: we denken dat de locatie de rode draad van een podcastserie kan zijn. Ja, en we hebben daar wel idee├źn voor. 

Pieter Simenon

In de serie Verhalen van Onderweg spraken we zowel bestuurders, werknemers als jongeren zelf over het werk en leven binnen Pieter Simenon. 

STRAIO

Dit waren de ingredi├źnten van een prachtige podcastdag voor het bedrijf STRAIO:

* 1 wei, 1 caravan en 2 microfoons

* 2 bedrijfsleiders, 2 klanten
* vele authentieke verhalen

* verbinding en diepgang

 

Op locatie biedt vele mogelijkheden om gesprekken te voeren. Wat te denken van een trail waarin we samen opmerkelijke momenten beleven en soms ook vastleggen. Of een dag in het bos waar de omgeving ons meevoert of moeten we zeggen: verder voert dan de saaie vergadertafel? En wat als we op die locatie nu eens bekende of bekende dilemma's voorleggen? De echte knelpunten in je organisatie verbeelden? Het echte gesprek gaan voeren over het doel en de bedoeling van jullie bedrijf?