De podcastseries

De TussenRuimte

Wat is de tijd, de ruimte tussen dat wat we moeten loslaten en dat waar we zo naar verlangen? Dat is de vraag die in deze podcastserie aan 12 verschillende mensen gesteld wordt. Waar gaan we naartoe, en waar komen we uit in deze tijd van een grote transitie? 

De 7 Vragen

Over stilte, compassie, erfenis, je sporen in het leven, blijdschap, geboorte en dood. 7 vragen die we voorlegden aan 7 heel verschillende mensen. 

Het Innerlijk Kompas

Hoe kan je innerlijk kompas je helpen op jouw pad naar een groter zelfbewustzijn, naar meer authentieke kracht, naar meer persoonlijk leiderschap? 


Zonder Lef Geen Betekenis 


Een podcastserie in opdracht van Purpose Day waarin gesproken wordt met ondernemers die het lef hebben gehad hun onderneming purpose-driven in te richten. 

De Betekenismakers


Een podcastserie met schrijvers, duiders, makers, en doeners. Over het maken van betekenis, het duiden van de samenleving en het zien van nieuwe ontwikkelingen. De serie wordt gemaakt in opdracht van  YouBeDo

BarmHart


BarmHart is een podcastserie in opdracht van stichting  Even Anders

Een serie waarin de makers over het thema barmhartigheid praten. 

 

De blik naar binnen, mijmeren, reflecteren, nadenken. Niet de makkelijke weg van babbelen, de podcast die als een kauwgom werkt en snel de smaak weer kwijt is. Vanaf die blik naar binnen kan de blik naar buiten ook anders gaan werken. Meer diepte geven. Daarom gaan wij met al onze podcastseries graag met de blik naar binnen, om daarna de blik weer naar buiten te richten. 

Het Innerlijk Behang

Een serie podcasts van 8 afleveringen waar je samen met de makers een schilderij, foto of tekening induikt. Verhalen, gedichten, muziek, interviews, alles komt voorbij.

Thomas Moran, Mark Rothko, James Ensor,  Giovanni Bragolin, Shaun Tan, Frank Bowling, Stephan Vanfleteren en Grayson Perry.  

Voorbij de vergadertafel

Een prachtige reeks voor het bedrijf Montea - met als host de  CEO van het bedrijf, Jo Dewolf. 

Leiderschapsgesprekken waarin authenticiteit de rode draad vormt. Een wandeling, een microfoon en een gesprek voorbij 'de waan van de dag'. 

Pieter Simenon

In de serie Verhalen van Onderweg spraken we zowel bestuurders, werknemers als jongeren zelf over het werk en leven binnen Pieter Simenon.

In opdracht van VZW Pieter Simenon


 

Op locatie biedt vele mogelijkheden om gesprekken te voeren. Wat te denken van een trail waarin we samen opmerkelijke momenten beleven en soms ook vastleggen. Of een dag in het bos waar de omgeving ons meevoert of moeten we zeggen: verder voert dan de saaie vergadertafel? En wat als we op die locatie nu eens bekende of bekende dilemma's voorleggen? De echte knelpunten in je organisatie verbeelden? Het echte gesprek gaan voeren over het doel en de bedoeling van jullie bedrijf?