Story Club Podcast

Verhalen die raken en inspireren

Patricia Vanneste

Raf ging wandelen met muzikante Patricia Vanneste. Wandelpodcasts volgen makkelijker het pad naar binnen. Je hoort Patricia’s verhaal. Wat betekent het voor haar om haar eigen keuzes te maken? Om haar eigen weg te gaan?

Steven De Bruyn

Op tocht met Steven De Bruyn, muzikant en een man die nergens naartoe gaat zonder zijn mondharmonica.Een podcast over de liefde voor taal, muziek en de kracht die je voelt wanneer je je eigen stem hebt gevonden.

Benedikte Demeestere

Wat Benedikte inspireert is de bezieling van mensen.
En professioneel leiders in contact brengen met hun kern en met hen ontdekken hoe dit diepte en kracht brengt in contact en in teams. Op die manier wil ze meer warmte, echtheid, geluk en plezier in organisaties brengen.

Jochanan Eynikel

Zin geven aan je werk en organisatie, hoe pak je dat aan? Kan een bedrijf een bron van betekenis zijn?
Levert het op om als bedrijf te investeren in persoonlijke zingeving?

Raf sprak met Jochanan Eynikel, businessfilosoof bij ETION.

Leiderschapsverhalen

Angaangaq

Angaangaq werd van kinds af aan door zijn familie getraind om sjamaan te worden. En het was zijn moeder die hem vele jaren geleden een heel bijzondere opdracht gaf: "Ga het ijs smelten in het hart van de mens".

Joost Callens

Joost Callens wandelde enkele maanden geleden bij Durabrik naar buiten. Om 89 stapdagen en 2600 kilometer later terug te keren. Met een rugzak vol mooie herinneringen. En met mooie levenslessen waar we allemaal iets uit kunnen leren.

Jonas Slaats

Ik moest bij Jonas niet lang aandringen om een laagje dieper te gaan: “ik ben eigenlijk een profeet" zei hij mij.

Dirk Dewachter

Ik wist dat Dirk De Wachter, net als ik, een groot liefhebber was van de muziek van Leonard Cohen. Hij noemde de figuur Cohen zelfs zijn levenskompaan.